top of page
TimDawn-hires-SabineRovers-6.jpg

Songwriting Masterclass

6 juli 2024

Word een betere songwriter

Professionele feedback

Je krijgt handvatten, tips en feedback op een door jou gekozen liedje en gaat daarmee aan de slag.

Interactief

Je denkt mee en helpt andere songwriters met hun uitdagingen en leert daar zelf ook van.

Muziekindustrie

Je krijgt antwoord op je vragen over de zakelijke aspecten van muziek maken.

TimDawn-hires-SabineRovers-16.jpg

Wat kun je verwachten?

In mijn muziekstudio in Utrecht (op loopafstand van CS) bespreken we een aantal ingrediënten en technieken die een liedje beter kunnen maken. Daarna duiken we, samen met je collega-songwriters, een door jou geschreven song in en krijg je individuele feedback. Daar ga je vervolgens mee aan de slag. Aan het einde van de dag presenteert iedereen de nieuwe versies en is er een vragenuurtje over alles wat je wilt weten over de zakelijke aspecten van muziek maken.

Wie ben ik?

Onder de naam Tim Dawn ben ik al jaren actief als artiest en songwriter. Ik heb twee gouden platen en je hebt mijn muziek kunnen horen op bijna alle Nederlandse radiostations, op tv, Spotify, of op podia door het hele land. Ik heb ervaring met platenmaatschappijen, publishers, boekers, etc. De laatste tijd schrijf ik ook steeds vaker voor andere artiesten (EN/NL). En nu deel ik wat ik geleerd heb graag met jou!

TimDawn-hires-SabineRovers-16.jpg

Wie ben jij?

Je schrijft al liedjes en wilt daarin graag nieuwe stappen zetten. Je hebt misschien iets geschreven waarvan je het gevoel hebt dat er nog meer in zit, en hebt zin om daar met frisse en professionele input verder mee aan de slag te gaan. Je bent minimaal 16 jaar oud en zou graag eens meer horen van een ervaren songwriter om je verder te ontwikkelen.

Meld je aan (vol = vol)

De kosten voor deze Songwriting Masterclass (dagvullend programma, inclusief lunch) zijn € 145,00 (inclusief 21% btw). Meld je aan met een mailtje naar info@timdawn.nl.

Je ontvangt dan alle verdere info die je nodig hebt.

De groepsgrootte is minimaal 4 tot maximaal 8 personen. Wees er op tijd bij, want vol is vol. 

bottom of page